Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Bedrijfsuitje Zeeland

Bedrijfsuitje Zeeland

Bedrijfsuitje in Zeeland organiseren?   De leukste bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Zeeland op een rij!

Zeeuwse Whatsapp Duindropping
Tussen land en zee word je gedropt, aan de rand van de duinen met slechts een opdrachtenmap en Whatsapp. Met je team zoek je de juiste weg. Super leuk zijn de bijzondere tussenopdrachten!
iPad City Game Zeeland
Op zoek naar een nieuw en innovatief teamuitje? De iPad City Game Zeeland is hét tablet evenement wat je gedaan moet hebben...
Whatsappgame Zeeland
Een leuke, lachwekkende activiteit vol spanning en sensatie op een prachtige Zeeuwse locatie.
Sneeuwspelen
Een origineel uitje voor jong en oud in de sneeuw!
Be happy on ice
Zoek je leuke ijsspelen op een mooie ijsbaan? Verschillende spellen worden gespeeld, waardoor de dag een groot succes wordt!
Fun Curling
Curlen met een hoog fun gehalte! Speel het spelletje met de bezems zoals gezien op tv nu met gekleurde funstenen. In een competitie vol fun kunnen jullie nu deze tactische sport op het ijs ervaren.
Boerengolf op het strand
Boerengolf, maar dan op het strand of in de duinen, 9 holes door het zand ploegen. Ben jij een pro?
Beachvolleybal
Een leuke beachvolleybal competitie voor 20 tot 1500 personen op het strand van Zeeland. Aansluitend een heerlijke beach barbecue?!
Zeeuws Zandsculpturen
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Op het mooie strand van Zeeland maak je met je team schetsen en gebruik je de sculptuur materialen om de mooiste creaties te maken!
Vliegeren in Zeeland
Powerkiten of vliegeren met vliegers van de nieuwste soort op het strand in Zeeland. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren.
Sloepentocht Zeeland
Gezellig met z'n allen in een leuke sloep door Kortgene varen aan de hand van leuke spannende vragen? Of gewoon lekker rustig dobberen en de wateren verkennen?
Be Robinson Team Challenge
Echte teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een start waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'.
Après Ski Quiz
Met collega's, vrienden of familie lekker de kroeg of après ski bar in en super gezellig strijden tegen elkaar met de Après Ski Quiz...80’s, 90’s, muziek en video entertainment is waar deze Après Ski Quiz uit bestaat. Natuurlijk begeleid door onze leuke quizmaster.
Solex tocht
Lekker "cruisen" op de Solex met opdrachten, en wel met de Solex. Een superleuke tocht en 100% groen!
Auto puzzel rally Zeeland
Superleuke autopuzzelrally vanaf diverse locaties in Zeeland. Kennis, oriëntatie vermogen en de juiste manier van instructies geven aan jouw "coureur" zijn de kernelementen van deze tocht.
8
Be pub quiz
Wie van jullie is het slimste team? Test je kennis en strijd tegen je vrienden en collega’s in de spannende Be Pub Quiz. De gezelligste Pub Quiz van Nederland!
IJssculpturen Workshop
Beschikken jullie over creativiteit en durven jullie de strijd aan te gaan met een prachtig helder blok ijs? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Ideaal voor na de vergadering of lange kantoordag. Ijssculpturen is ook op locatie mogelijk!
Buggy
Heerlijk rijden door het zonnige Zeeland in een buggy.
Skydiven
Skydiven... Durf jij het aan?