Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winter en indoor / Be happy on ice

Be happy on ice

Description winter

Vrolijk je winter op met ons winterse bedrijfsuitje Be Happy On Ice!
Na een warm ontvangst bij de ijsbaan krijgen jullie uitleg over het programma. Iedereen zijn jas aan, muts op en handschoenen aan en de ijspret kan beginnen. Een originele maar vooral hilarische activiteit waar nog lang over zal worden nagepraat.

Bij dit programma worden alle Party on Ice spellen gespeeld. In roulatievorm strijden de teams om de felbegeerde overwinning. De scores per activiteit worden bijgehouden, en het team met de beste “overall” resultaten mag zich de ijskampioen noemen. We sluiten af met een leuke prijsuitreiking en een leuk 'winters' prijsje voor de winnaars. Fun Curling is een extra spel waarvoor een toeslag berekend wordt.

Human Icebowling

Men neemt een slee, een persoon en een tiental kegels. Dit zijn de ingrediënten voor het lachwekkende human icebowling! Plaats de menselijke torpedo op de slee en vuur haar of hem af richting de kegels! Maakt jouw team de strike?

Human Curling op een rubberband

Fun Curling, maar dan met levende curlingstenen! Met je team probeer je jouw collega op een rubberband zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis te krijgen.

Rodelslalom on Ice (het oude priksleeslalom)

Je probeert zo snel mogelijk een parcours af te leggen over het ijs met een Oer-Hollandse prikslee. Tijdens één tegen één duels of in estafettevorm ga je de strijd aan voor je team.

Jeu d´Ice

De populaire Franse volkssport, maar dan in een nieuw jasje, en op het ijs! Je neemt een speciale hockeystick en pucks in diverse kleuren. De afslag van de 'but' volgt waarna de strijd “losbarst”, het is het de bedoeling de pucks van jouw team zo dicht mogelijk bij de 'but' te krijgen. Stoot jij de pucks van de tegenpartij uit de baan en ontpop jij je tot een ware Tireur, of zal je uitgeroepen worden tot Pointeur van de dag?

Fun Curling (meerprijs)

Je hebt het vast weleens op tv gezien, die Olympische teamsport met de steen en de “bezem”. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van jouw stenen dichter bij het centrum van het HUIS (baan met cirkels), te krijgen dan de tegenstander. We leren je eerst de basistechniek van het curlen en gaan hiermee oefenen, waarna een heuse competitie gehouden zal gaan worden. Speciaal voor deze baan hebben we aangepaste curlingstenen, de op maat gemaakte Fun Curling 'stenen'.


Tip! Deze activiteit is uitstekend te combineren met onze activiteit IJssculpturen of een gezellige Apres Ski Quiz in de superleuke apres ski tent..
 

Programm Example

 • Ontvangst
 • Klaarmaken en verplaatsen naar het ijs
 • Ijsactiviteiten (1 uur op het ijs)
 • Prijsuitreiking
 • Verplaatsen naar een gezellig restaurant (optioneel)
 • Aanvang diner (optioneel)

Duration

1,5 uur

Location

 • Dordrecht
 • Breda

Op de gelegenheidsbanen in Zeeland zoals Goes en Middelburg is het alleen mogelijk met toestemming van deze banen. 

Prices starting at

 • Be Happy On Ice 15 tot 25 deelnemers € 24,50 p.p.
 • Be Happy On Ice 25 tot 50 deelnemers € 21,50 p.p
 • Be Happy On Ice vanaf 50 deelnemers € 19,50 p.p.
 • Fun Curling Competitie € 23,50 p.p.
 • IJshuur per uur € 7,50*
* Is een gemiddelde, maar kan per ijsbaan verschillen

 

Costs extensions

 • Fun Curling uitbreiding € 2,50 p.p

Availability

Deze activiteit is in de winter mogelijk, op alle dagen van de week. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.